OMG MIN SPÅDAM BERÄTTADE SÅ MYCKET FÖR MIG

Jag vet att ni är många som undrar…. 
I fredags så pratade ju jag återigen med Tina som gjorde en så kallad ”reading” på mig. Man kan väl egentligen kalla det för ett medium eller en spådam eller ja, det finns många ord..

Vi gick bakåt och framåt och även mycket i nutid, om mig och hur jag är som person. Tina jobbar mycket med astrologin och där ifrån kan man säga så mycket om en människa.

Hon sa bland annat saker som är väldigt personliga men som stämmer in så exakt i tiden och stämmer överens med hur det faktiskt är. Mycket framåt.. Dels kom mina tvillingar upp på tal igen. Inom en ganska snar framtid faktiskt. Ska bara hitta den där jävla karsloken först.. Som enligt Tina ska vara riktigt snygg, såklart.. Hehe.. Skämtåsido. Hur sjukt är det inte med tvillingarna? Alla jag möter säger så och även hon… Vi får väl se!

Mycket om min mammas resa också.. Bara positivt. Självklart pratade vi med dem som gått över till andra sidan också. Min morfar bland annat.. <3
Ja det är svårt att skriva exakt här eftersom att man sitter i en timma och pratar konstant så är det ju så extremt personligt men jag är övertygad om att Tina har rätt i så många saker. Jag antecknar allt hon säger och det blev 10 sidor (!) Så att man kan gå tillbaka i lugn och ro när allt lagt sig lite..

Även sånt som är konkret som hon inte har en aning om kunde hon känna..
Jag är helt förtrollad.. Ännu mer taggad på livet nu!!

Jag berättade ju för er att ni ska få en chans att prata med henne ni också och det ska ni få nu.
För ni behöver bara betala 500kr när ni uppger Nicoline i mail eller på sms. Ord pris 700kr. Då får ni också prata i en timma med Tina. En väldigt snäll, charmig göteborgare som lägger all sin själ i just dig vid samtalet. Ni kommer inte ångra er utan ni kommer bara vilja ha mer.. Eller som mig, jag ville ju mest bara ”testa” förra gången men nu är jag ju som besatt och vill bara höra mer!

Boka via telefon nr. då bara på sms: 0703-196858
Eller på mail: info@tinatillqvist.com

Ni får gärna fråga mig om ni undrar något.

Kommentera