MAKE ME UP

Gjorde denna lilla sammanfattning på instastory i fredags och det är fler som vill att jag gör det här med så SJÄLVKLART gör jag det <3
Detta är alltså mina favvisar när det kommer till smink. Inget speciellt, inget super dyrt, bara jävligt bra grejer! Och ni vet ju att jag är som galen i smink så jag har samlat mina billiga favoriter här till er.
Allt kommer från Bangerhead och black week är snart här och det betyder REA REA REA på dessa, med all säkerhet.
Innehåller adlinks. 

img_0973

Lancome visionnaire. Alltså detta serum under sminket, WOW! Det ger lyster, glow och som om inte det vore nog så är denna väldigt aktiv och tat bort rynkor/fina linjer och porer.
Klicka här 

img_0975-2

Nyx primer. Denna primer har jag över mitt serum och det är SÅ BRA!! Ni måste ha en sådan i sminkväskan, så är de bara. Man får ett baby face som är helt matte och jämnt.
Klicka här 

img_0974

Mac setting spray. Efter de första två stegen så sprayar jag ansiktet med denna. Tar sedan någon palette eller liknande och fläktar i ansiktet så att det sjunker in snabbt. Denna gör så att hela sminket sitter hela dagen (och natten, om så behövs hehe) Den är SÅ BRA!!
Klicka här 

img_0976

Spong. En liten goding som nästan alla använder, nästan alla. Vissa har fortfarande inte upptäckt den men då är de så dags nu. Denna är bäst av alla på marknaden så klicka hem och börja dutta in din foundation istället för att kleta med penslar/händerna. Lycka till!
Klicka här 

img_0984

Här kommer den igen. Den foundation som jag alltid tjatar om!! Och som alla tjejer fortfarande skriver om och frågar ”va hette den nu igen?” Så ni förstår att den är bra!! Billig och bra! Den är matt, enkel att jobba med, inte för mycket och jaa helt perfekt helt enkelt. Jag använder nr 4.
Klicka här

img_0983

Contour. Världens bästa contour. Jag var lite skeptiskt till denna för jag trodde att min nyx var bra liksom, tills jag testade denna. Wow! Den är grym. Jag använder Medium och den passar perfekt. Ni måste prova!
Klicka här

img_0980

Highlighternas highligt. Innan jag köpte denna så var det sååå många som tipsade om denna och jag var tvungen att prova den till slut. Inget jag ångrar för jävlar vad bra den var! Älskar den för att den är så pigmenterad. Allt man behöver!
Klicka här

img_0977

Vill ni ta er contour till en ny nivå? Då ska ni ha ett banana powder från nyx. Denna är så bra!! Och pigmenterad, vilket många gula puder inte brukar vara. Så köp denna och markera era snygga faces gummor.
Klicka här 

img_0985

Låt mig presentera big monsieur hörrni. Denna är stor, svart och väldigt dryg. Det räcker med två drag och så har ni magisk volym! Tipsar ALLA om den och alla älskar den. Man vill liksom inte ha någon annan efter man har provat den.
Klicka här 

img_0978

Sist men inte minst mina fina läsare. Setting spray. När ni är bedårande vackra (efter allt nytt smink ni köpt) så sprayar ni detta matte spray och låter de torka in ordentligt. Detta är billigt men bäst och då har jag provat allt. Så köp denna!
Klicka här 

Fråga gärna om ni undrar något <3

Kommentera