TANREVEL

Jag har panik nu när vintern kommer och man börjar bli blek! Gör typ allt för att se lite fräsch ut och då är en skön bränna en bra jävla hjälp på vägen.. Har provat många ”bus” och fastnade för en del olika men främst Tanrevels hemmakit.
Så jag har fått äran att prova Tanrevel igen och det är i samarbete med dem som jag skriver detta inlägg.
Jag älskar att göra spraytans på salong men jag gillar också att man snabbt och smidigt kan göra det hemma innan man ska gå och lägga sig typ.
Denna lilla maskin är väldigt enkel att använda och man får en fin solkysst färg. Jag personligen tycker inte att den är till för hela kroppen då det inte är en stark stråle som spritas ut, utan mest för ansikte och dekolletage. Men det är ju perfekt när man bara vill se mindre trött ut i höstrusket hehe.

Ni får rabatt längst ned i inlägget. Innehåller adlinks

img_1285img_1353img_1352img_1349img_1311img_1284

Tanrevel kommer i en snygg liten box tillsammans med en burk färg. Jag använder färgen dark.
Använder ni koden Nicoline25 så får ni även 25% rabatt på hela ert köp!
Klicka här för att komma till Tanrevels hemsida <3

Kommentera