BRÖSTLYFT / NYA IMPLANTAT

I samarbete med Ak Nygart.
Hej på er allihopa!
Oj vilken resa jag har gjort nu med mina små tuttar. Ja, nu är dem faktiskt små HAHA! Idag är det alltså dag 2 efter operationen och jag tänkte skriva ett inlägg om min upplevelse. Ni har säkert följt mig under dessa dagar på instagram också. Väldigt kul att så många gillade mina uppdateringar på instastory. Där uppdaterade jag väldigt mycket och det blev väldigt uppskattat!

Jag åkte alltså ned till Malmö i tisdags morse och åkte raka vägen till Ak Nygart. Innan jag klev in på kliniken fick jag en ordentlig gråtattack men Felicia lugnade mig hela tiden.. För även om detta är ett samarbete så är det ju lika ”läskigt” ändå att gå igenom en operation.. Så väl uppe på kliniken var det bara in och förbereda sig. Världens bästa personal tog hand om mig, allt från narkosläkare till sköterskor – dem är fantastiska! Felicia fick dessutom följa med mig in vilket också var skönt. Tidigare gånger när jag har opererats så har man fått säga hejdå redan i väntrummet men detta var verkligen en skön känsla!
img_1583

Suddig bild men detta var i omklädningsrummet innan. Så nervös! Hjärtat höll på att hoppa ur här!

img_1694img_1669img_1645img_1634img_1705img_1695

Här har jag fått ganska mycket lugnande.. Man får det ca en timma innan operation för att varva ned lite. Sedan kommer läkaren och hämtar dig för att rita på kroppen och mäta hur implantaten ska sitta samt hur lyftet ska bli.

img_1651img_1650

Dessa bilder kommer jag knappt ihåg att jag har tagit haha! Men dem är precis efter uppvaket. Jag minns att jag lyfte på täcket och såg mina små tuttar och började gråta direkt. Gud nu gråter jag igen när man minns tillbaka till känslan. Det var magiskt. Så mycket ångest och oro som bara släppte från mina axlar. Då låg man där och var klar liksom.. Inget slår den känslan!

img_1697

Här hade jag vaknat till lite mer och var uppe på benen. Jag ville komma upp så snabbt som möjligt för att komma igång. Vet av tidigare erfarenheter att det är det bästa efter en operation.

img_1673img_1678

Efter operationen får man lite fika och kaffe. Skönt när man har fastat ett dygn kan jag lova!
Man får dessutom med sig lite starkare smärtstillande tabletter hem i en liten godispåse hehe.

img_1784img_1785

Och det här är dagen efter operation. Lite svullen som man blir efter en operation men så är det. Jag älskar redan mina små tuttar!

Vi gjorde alltså ett ankarlyft och bytte ut mina stora implantat (700cc) till nya, mindre som är 400cc. Dem är inte små såklart men nu känns det litet till en början. Men jag kan redan se hur snyggt det kommer bli! Jag är så nöjd över resultatet och framförallt kommunikationen mellan mig och läkaren från början till start. Jag är så tacksam över att det blev så bra som det blev.
Nu ska jag ta bra hand om mina tuttar och låta dem läka i lugn och ro och tejpa dem ordentligt för att ärren ska bli så små som möjligt.

Har ni frågor eller funderingar så får ni gärna ställa dem till mig. Jag säger det ännu en gång – funderar ni på att göra en operation så rekommenderar jag varmt Ak Nygart <3

Kommentera