3 DAGAR EFTER OPERATION

I samarbete med Ak nygart. <3
img_2028img_2029img_2038

Godmorgon världen! Här sitter jag i sängen och posar.. Nä jag vill bara skriva några korta rader om känslan i kroppen idag.
Det är alltså dag 3 efter operationen. Jag har gått och trott att jag ska få ont eller ondare snart eftersom att jag inte har haft det någon gång. Jag har liksom trott att ”amen snart kommer det”. Visst det gör ont på kvällarna och när jag precis vaknat men man står ut. Om man ska förklara det på en skala 1-10 så är det en 3a. Så det kunde varit mycket värre vilket jag också trodde att det skulle vara..
Ni ska veta att jag har väldigt låg smärttröskel dessutom. Men om jag klarar det så gör ni det också 🙂 För övrigt så har jag märkt att hela min överkropp är så mycket mindre nu efter förminskningen.. Till och med midjan ser smalare ut!
Kan inte med ord beskriva hur glad och tacksam jag är över att jag hamnade på just Ak nygart. Nu ett par dagar efter operationen så är jag liksom lite klarare i huvudet och kan se tillbaka på hela operationsdagen och GUD vilka fantastiska människor som jobbar där. Vilka proffs alltså!

Idag tänkte jag sluta med mina smärtstillande tabletter och se hur det känns.. Det är ju fest imorgon hehe 😉 Nä det där lät inte så bra men jag ska faktiskt på en fest imorgon och vill kunna ta ett glas eller två och då vill jag inte blanda med pills.

Nu ska jag göra i ordning mig lite för mina småbröder är påväg upp till Stockholm för att shoppa lite så jag ska möta dem på en lunch tänkte jag! Så mysigt <3

3 reaktioner till “3 DAGAR EFTER OPERATION

Kommentera