JAG HAR FÖRSTÖRT MITT HÅR

Innehåller adlinks

….. Trodde jag i alla fall när jag kom ut ur duschen!
Idag vaknade jag och hade noll planer på agendan. Magiskt va? Så jag går upp, tar en kaffe och känner hur jag har en liten flisa på nageln som rev till. Så jag går till min lilla skönhetsgömma (som ser ut som en liten godisbutik) och ska hämta en nagelfil. När jag väl hittar en så ser jag också hur en oöppnad kartong med slingor tittar på mig. Jag tittar mig i spegeln och känner ” ja fan, jag kör!”

Så jag blandar ihop blonderingen och börjar färga mitt hår med den så kallade ”fjäder tekniken” alltså att man gör det på egen hand utan folie.

img_3717img_3708img_3718-1

Här har ni världens enklaste teknik och den snyggaste blonda färgen. Som jag sa så färgar man inte med folie utan man får en pensel med sig i kartongen, dvs sjukt smidigt!
Jag delade bara in håret och körde på fri hand liksom och det blev så jäkla snyggt! För helt ärligt, är det något jag är allergisk mot så är det stora, synliga slingor.
Ni hittar just denna färg här: KLICK

img_3716img_3709img_3712

Så här såg det ut under tiden. Jag lät det verka i nästan exakt en timma. På instruktionen så stod det 45 min men jag kände att jag inte var nöjd där utan körde en extra kvart. Och som ni ser, på fri hand. Drog det inte heller hela vägen upp i hårbotten. Vet inte om de är rätt eller fel men de kändes mest logiskt.

img_3778img_3724-1

Sedan sköljde jag ur färgen och tvättade med schampoo och balsam. Jag var egentligen nöjd redan då men så kände jag att jag ville lägga lite mörkt i botten och då kändes det mest safe med en intensiv toning. Jag hade inte provat denna tidigare och var väl egentligen lite orolig med tanke på att det var brun färg… Dessutom väldigt askig (se mina händer haha!) Men jag måste erkänna att jag nog ska skola om mig till frisör…
Vill ni köpa denna magiska boll så klickar ni här: KLICK

img_3733img_3729

Satte håret i spolar för att få en snygg volym. Gud jag använde alltid sådana förr och jag har nästan glömt hur snyggt det är!! Använder ni spolar? Det är väldigt enkelt att sätta upp dem och det känns som att det är lite mer skonsamt än värmeborstar osv. Prova! 🙂

Och nu till the grand finale…..

img_3751-2img_3752-1img_3754img_3748img_3768img_3760-1

Så.. Vad tycks? Inte illa pinkat va? 😉
Får ja vara helt ärlig så är detta resultat bättre än många frisörstolar jag suttit i..
Jag går inte till frisören och har inte gjort det på snart två år. Så jag klipper mig själv, färgar det och sätter i tejp löshår. Wow.
Hybris hahah!!

7 reaktioner till “JAG HAR FÖRSTÖRT MITT HÅR

Kommentera