TACK VARE XLASH SÅ HAR MINA FRANSAR & BRYN VUXIT SÅ SJUKT MYCKET

I samarbete med Xlash cosmetics.
Längre ned i inlägget så får ni en rabattkod!

För er som följer mig på instagram så har ni sett att jag har provat Xlash i nästan exakt en månad nu. Och jag var lika spänd som er på att få se resultatet… Och jag säger bara OMG alltså oh my fucking god!!!
Så vad är då Xlash? Jo ni mina vänner, det ska jag berätta för er nu.

Xlash är ett serum som man penslar på sin frans rad, typ som en genomskinlig eyeliner och så sover man med det. Det är helt smärtfritt och det är liksom ingenting som syns osv.
Men vad det gör är att det stimulerar dina hårsäckar i fransroten och gör så att dem växer snabbare. Fransarna kan bli upp till hela 40% längre än vad dem var innan!! Fransarna blir dessutom mörkare och tjockare. Alla som inte vill ha det kan sluta läsa nu. Hehe.

img_6156img_6116

Jag har haft detta serum i min låda där jag har sminkborttagning och nattcreme till kvällen för att den alltid ska vara nära till hands.. Annars är det lätt att man glömmer bort just en sådan rutin. Håller ni med mig? Det är liksom bara jobbigt att applicera nya rutiner när man bara vill gå och sova på kvällarna men har man den vid sängen eller nära till hands så woalaaaa.. Men hörrni, i alla fall, genom att ha den i samma låda som din övriga kvällsrutin så gör man det av bara ren vana. Enkelt.

Men hallå är ni lika pirriga som jag var på att se resultatet???? Okej, förbered er på många före/efter bilder nu.

Detta är två bilder där jag har mascara. Det är egentligen då som man ser hur jäkla långa fransarna har blivit! Dem slår typ emot brynen och solglasögonen när dem har mascara på sig. Ser ni!!??

img_9184-1

Bilden där uppe är en före bild och bilden där nere är en efter bild.  Amen alltså SER NI!? Jag dör!! Det är fan helt sjukt! Jag har inte sett att dem har vuxit såhär mycket förens jag satte ihop detta kollage! Då insåg jag att dem har växt lite för varje dag och jag har liksom knappt tänkt på att dem gjort det..

img_9185

Samma sak här.. Bilden där uppe är idag och bilden där nere är från en månad tillbaka. Sjukt!!

img_9182-1

Dålig skärpa ser jag nu men ni ser ju ändå den stora skillnaden!? Herre min gud… Jag är så himla nöjd! Vill aldrig sluta använda det!

Och nu till det sista som nästan är ännu sjukare…. Mina bryn.. Detta blir som en liten extra present till er.. För egentligen så skulle jag inte göra reklam för bryn-serumet som heter ”Xbrow” utan det var mest bara något jag fick på köpet. Men vi alla vet ju hur mycket jag älskar stora, feta bryn så det är väl klart att jag har lagt även den i min lilla kvälls-rutin-låda!
Även detta är ett serum som man penslar på sina bryn och det är genomskinligt och känns ingenting alls. Även detta ska man sova med. Så köp denna och så lägger ni till den i er nya kvälls-rutin 😉

Håll i hatten nu!

img_9184-1img_9185

Behöver jag ens säga vad som är före/efter?????  Amen alltså ser ni mina bryn? Den har blivit långa, tjocka, mörka och helt jävla perfekta!

Mycket bilder här nu men jag kan inte låta bli att bara bomba er med före/efter när man ser sånt jäkla resultat!

img_9077

Ännu mera fransar och bryn.. Det är fantastiskt vad bra produkter kan göra. Magiskt! Älskar att samarbeta med företag som står för bra och trovärdiga produkter som jag stolt kan stå bakom.

Nu ska ni få en rabattkod för det är ni värda och det har jag lyckats deala till mig åt er, såklart!

Nicoline20 ger er hela 20% rabatt på produkterna på deras hemsida, uppge den i kassan.
www.xlash.se (klick)

 

 

Kommentera