TANREVEL – BRUN UTAN SOL

I samarbete med TANREVEL
Ni får rabatt längst ned i inlägget.

Jag har panik nu när min bränna från semestern börjar försvinna och man börjar bli blek igen.. Ni vet den känslan..  Jag blir som en helt annan människa när jag är blek alltså (pratar givetvis om utseendet för på insidan är jag alltid den extremt snälla, charmiga och omstänksamma, givmilda människan hehe) Men jag känner mig inte lika fin när jag är blek.
Vem gillar inte en skön bränna? Alla gör ju de!

img_9919-1

Det är såhär hörrni, jag är ju ett beauty freak och har nog provat alla brun utan sol produkter och jag har fastnat för en del olika märken men främst Tanrevels hemma-kit. Just för att det är så smidigt att bara ta fram den lilla maskinen och köra och så är man klar. Men det är inte bara därför som jag gillar den utan för att den faktisk luktar gott. Alla som brukar använda ”bus” produkter vet att det inte alltid doftar gott men denna luktar kokos. Stort plus, nästan viktigare än själva färgen faktiskt! Klarar inte av produkter som luktar brun utan sol!

img_9918
Sen älskar ju jag att göra spraytans på salong också givetvis men jag gillar liksom att man snabbt och smidigt kan göra det hemma innan man ska gå och lägga sig. Jag har denna i min ”låda” där jag har min kvällsrutin som jag alltid pratar om hehe. Då blir det så enkelt att bara spraya sig och så vaknar man upp med en skön bränna 🙂
Jag gör det ca två gånger i veckan, bara i ansiktet och dekolletaget nu på vintern.

Ni får rabatt längst ned i inlägget.

img_1353img_1352img_1349

Tanrevel kommer i en snygg liten box tillsammans med en färg. Jag använder färgen dark och den passar nog till alla skulle jag säga. Den är perfekt!
Använder ni koden Nicoline20 så får ni även 20% rabatt på hela ert köp!
Klicka här för att komma till Tanrevels hemsida.

Ni får gärna fråga mig om ni undrar något 🙂

Kommentera