LÄPPTATUERING / PERMANENT LÄPPENNA

Igår gjorde jag något som jag har velat göra sååååå jäääävla länge! Jag skojar inte, i flera år.. Ända sedan en modell som heter Mara Teigen gjorde detta för typ 4 år sedan så har ja varit sugen. Jag pratar om en läpp-tatuering/ permanent läppenna.

Men så har jag liksom inte hittat någon som gör de eller är bra på det osv.. Men nu när jag har flyttat till Stockholm och har samarbete med kliniken Freya Stockholm (där jag också gör lashlift) så såg jag att hon gör just denna behandling. Och jag har varit så jävla sugen. Men lite feg.. Men så en dag när jag såg att en annan snygging la upp att hon hade gjort detta då ba nä nu kör vi, nu bokar vi!

Matilda Olsson fick bli min inspiration.

Så igår var de äntligen dags!

Detta är alltså en behandling som går på ca 2-3 timmar där man pigmenterar läpparna. Detta håller sedan i flera år framöver och från och med nu kommer jag ha snygga, fylliga och ifyllda läppar dygnet runt. Vem fan vill inte ha de?

Detta är en före bild. Jag hade endast lite glans på läpparna.

Salva med bedövning som fick vara på ca 30 minuter innan vi började tatuera. Eller ja, inte jag då hehe!

Efter det mätte vi ut med en penna runt konturerna. Sedan följde man den med den permanenta färgen. Vi kom gemensamt fram till färg och form. Men jag visste sedan innan att jag ville ha det åt de mer nude/bruna hållet.

Idag är dem lite svullna och röda men det var ju knappt 24 timmar sedan vi gjorde dem så det är klart..

Men det som återstår nu är att göra om denna process en gång till om en månad och sedan är allt klart. Om ca två månader har vi ett färdigt resultat, innan dess kommer pigmentet att skifta lite och så även formen. Men jag kan säga såhär, jag är nästan lite ledsen över att jag inte gjorde dem för flera år sedan – så nöjd är jag!

Kolla in freyastockholm på instagram. Det är även hon som gör mitt lashlift men de vet ni ju redan. I hennes länk i profilen hittar ni hemsidan där alla behandlingar finns ❤️

Kommentera