MAMMA

img_9424-1

Har inte haft så stor lust att blogga eller ta några nya inspirerande bilder för jag är lite låg just nu..

Ni som har följt mig länge vet om att min mamma är en jävla kämpe som brottas med sin cancer. Hittills har hon vunnit varje kamp och det gör hon just nu också men vi väntar på besked på röntgen och den väntan är vidrig. Alltså riktigt vidrig. Man tror att man är stark – tills det kommer till min mamma, då krävs inte mycket för att totalt såga mig mitt itu. Så imorgon får hon svar förhoppningsvis och då kan man andas ut igen..
Åh. Kan inte ens skriva om detta utan att sitta här och gråta! Hon är hela min värld den människan!!
Men nu har vi bestämt att det fortfarande är precis lika bra som det brukar vara och att det är vad läkaren kommer säga imorgon. Då ni, då jävlar ska jag bli mer aktiv här igen.

Tills dess får ni ha det bäst.

Kommentera