EAT YOUR VITAMINS

I samarbete med Welloteket / Adviral

Måndagen är snart över och jag är tillbaka i Stockholm. 05.00 gick jag upp imorse för att ta ett jävligt tidigt morgontåg till Stockholm och mitt jobb. Var på jobbet vid halv nio och körde på till klockan 17.00. Skönt att vara tillbaka men också väldigt stressigt för jag har så mycket att ta igen nu. Bara att lägga i en högre växel 😏

Efter jobbet åkte jag förbi Sturegallerian och sprang in till Maruschka de Margo och plockade upp SVINSNYGGA vårnyheter. Bland annat en beige blazer med guldknappar samt en glittrig beige top, så snygg!!! Ni ska få se!

Efter det, vidare och hämta paket som kommit. Ett viktigt paket – nämligen mina vitaminer från welloteket. Mamma tvingade mig att bunkra upp i vitaminskåpet nu för att stärka upp immunförsvaret så nu är jag kittad så att säga!

C & D vitamin + bikarbonat och blutsaft. Typ det viktigaste att börja med om ni frågar mig. D för att vi inte får i oss tillräckligt och C för att stärka immunförsvaret, motverka trötthet, ångest och stress. Och så blutsaft.. Bra för två saker, den ger kroppen järn, som vi kvinnor behöver men också en jävla stor dos energi. Ta en kopp kaffe och en shot blutsaft på morgonen så kan jag lova er att ni kommer känna en sjuk energi som håller i sig hela dagen – på ett sunt sätt. Lovar er detta! Snälla prova och tacka mig sen 😍

Hittade en bra bild på instagram som passar

Svårt att motstå liksom 🙂

Welloteket har allt ni behöver och lite till så span in dem och ta hand om er hälsa mina vänner. Adlink.

WWW.WELLOTEKET.SE

Kommentera