FÖRHANDSVISNING AV SKRÄCKFILMEN ”US”

Idag var det alltså dags för smygpremiären av US. Jag var så rädd innan, jag hade liksom peppat mig själv hela dagen och intalat mig själv att det bara är på film.. Har liksom inte tittat på skräck sedan man var tonåring och gjorde det ihop med killar som man hånglade med under en filt typ. Så rädd. Men vet ni vad! Det var fan inte så läskigt! I made it liksom.. Vet dock inte om de beror på att jag svepte två snabba glas bubbel innan och typ två under filmen eller om de bara är att jag har gått och blivit mogen nog för att se på skräckfilm.

Älskar ju filmpremiärerna som UIP Sweden håller, alltid så jäkla bra uppstyrt och en massa coola kändisar haha! Och så jag då.. Ö-kändisen från landet..

Jag hade på mig min nya jacka från NAKD. Alltså hur fin? Skärpet i midjan kommer med jackan. Älskar att den är dubbelknäppt också, så snyggt! Babes, glöm inte att ni får rabatt på NAKD med koden Nicolinehedlund15 ❤️

Avslutade kvällen med mat från donken och så lite paradise hotell på de, vilken jävla dag! Jag är nöjd och tacksam. Tack livet för allt och tack för att du bjöd på sol förut idag, nu är ja taggad på våååååår!!!!

Kommentera