EN DAG I SKÖNHETENS TECKEN

I samarbete med LYKO & Adviral. Innehåller adlinks.

God kväll mina favoriter! Har ni haft en bra dag? Jag kan säga att jag har haft en väldigt bra dag. Jag steg upp 06 och var på jobbet lite efter sju, ni hör ju!? Knappt att man var vaken men det var mysigt att springa till bussen och se solen stiga upp över Östermalm. Magiskt faktiskt. Det känns att våren är här nu!

Efter jobbet åkte jag raka vägen till Linda Vista på Grev Ture gatan och gjorde nya naglar. Tack och lov för det var verkligen dags för ett återbesök!!

img_2233

Seriöst. Hur fina färger??? Så jävla svårt att välja vilken färg man vill ha varje gång. Helt omöjligt för en sån som mig som har gått och utvecklat någon slags beslutsångest som bara blir värre med åren. Hemskt!

img_2262 Det blev en ljus beige denna gång och jag älskar mitt beslut! Fina va?

Efter nagel-fix på Linda Vista så promenerade jag hem och utanför dörren stod ett fint paket från LYKO. Jag har fått hem gamla favoriter men också lite nytt att prova.

img_2260

De blå schampoot från Redken är ett volym schampoo som jag hört så mycket om så jag var tvungen att prova! Jag kan bara hålla med, man får en jäkla volym utav det men det känns även väldigt lent och fräscht! Prova att blåsa håret ”upp och ned” också för maximal volym.
Klicka här för att komma just till de volym schampoot. (Pssst, bra pris på det just nu 😉 )

Beställde även torrschampoo som är min drog. Använder tre (!) stycken samtidigt. Helt sjukt men jag måste. Den bruna har jag ”längs hårfästet i ansiktet” för att håret ser tjockare ut med mörk botten. xxl-volym använder jag i min bena för att få stadga och volym och den vanliga orginal använder jag i övriga hårbotten. Ja ni, mitt hår är mitt allt haha!!

img_2251

En annan sak jag knarkar är shine sprays. Har nog provat alla som finns snart!! Har fått lite frågor om hur man använder den och det är inte svårare än såhär: När du har stylat klart ditt hår och är nöjd med resultatet – då sprayar du detta överallt förutom i botten, man vill ju inte ha en flottig look men däremot vill man ha glansiga toppar. SÅ SNYGGT!!!!

img_2261

Beställde en mask för håret som jag har tänkt sova med en natt innan jag ska tvätta nästa gång. Tips om ni vill maximera effekten av inpackningar! 🙂

I övrigt så kan jag varmt rekommendera LYKO för dem har ju i princip allt! Smink och hårvårt och ja, allt en människa behöver i skönhetsväg.
Klicka här för att komma till www.lyko.se

Kommentera