VILKEN JÄVLA FREDAG

Amen alltså hörrni! Vilken jävla dag! Vaknade 06 av att det var ljust i sovrummet och då var de bara att kliva upp, inget snooze här inte!

Kollade på lite youtube klipp ihop med sambon medans vi satt och sminkade oss till våra jobb. Dröm-morgon. Tänk er att vi får vara med om detta i ens liv – bo i dröm- lägga på Östermalm med sin bästis och lixom ta en köpp kaffe ihop varje morgon innan vi springer iväg på varsitt håll. Som sagt, dröm!

Väl på jobbet fick min kära kollega Maria knäppa en outfit bild. Vill visa er min fina top från Maruschka de margo i guldig beige, så fin!!! Den blir er för ca 500kr när ni uppger Nicoline15 i kassan (både online och i butik)

Gick ut en sväng på lunchen och fotade lite med tjejerna också. Alltså VÄDRET?! Är våren här för att stanna nu?? Min kappa kommer från NAKD. Samma sak där – nicolinehedlund15 ger er 15% rabatt. Även det ett samarbete.

Vipps så var arbetsdagen avklarad och man var hemma igen. Solen sken på vår innergård så vi satte oss på balkongen med ett glas vin under en filt och skålade in helgen.

Och vet ni vad.. nu är klockan 22.20 och Nicoline ligger i sängen. Imorgon har vi en heldag framför oss nämligen. Den börjar med gym, sedan ahlboms dagsfest på nosh and chow och efter det åker vi raka vägen till friends arena för att se EMkvalet Sverige-Rumänien i fotboll. Amen hur trevligt????? Så jag behöver skönhetssömn – om man säger…

Kommentera