NY DAG IMORGON

Tja tja bloggen! Long time no see!

Jag ska vara ärlig. Jag har inte haft lust över huvudtaget. Dels har jag årets pms, jag är lite orolig för mamma, de går trögt på jobbet, jag är fett stressad, arg på allt och inget. Ja listan kan göras lång hörrni!

Men jag ska inte vara bitter för de blir ingen glad av. Utan istället tänkte jag bara kika in här och säga hej och ladda upp lite bilder från helgen och vecka som gått.

Ja som ni ser så har de hunnits med en hel del och det är bara onsdag! Vi var på brunch och fotboll i helgen och i måndags bjöd Wolt och jureskogs in till middag. Sedan har jag tränat, jobbat och idag har jag fyllt på min läpptatuering hos freyastockholm. Ni får se mer när de lagt sig för nu är de rött och svullet bara.

Intensivt!

Men nu ska jag komma i fas med allt igen! Ingen gillar bitter-nicki, inte ens jag själv! Så jag sätter punkt här och går och lägger mig nu. Hoppas på en bättre dag imorgon.

Puss!!!

Kommentera